Brandsikring af udhæng

 

Som ejer af et OC Hus, er du sikkert bekendt med at der formentlig er monteret ”en lunte” rundt i tagfoden / udhænget på jeres hus.

Huse helt tilbage fra 2001 og frem, er omfattet af problemet, som kan medføre alvorlige skader på huset samt alle ens ejendele, men også i værste fald kan koste menneskeliv.

Her snakker vi om Polystyren der er monteret i udhænget som vindstop – Altså blottet og meget brandfarligt materiale, der er monteret hele vejen rundt om jeres hus.

Hvis der opstår brand, vil ilden relativ hurtigt få fat i polystyrenen, som så fungerer ligesom en lunte hele vejen rundt om huset, og på få minutter er hele huset omspændt i flammer, ikke til at rede, og alle flugtveje er spæret af ild.

 

Med 200+ udbedringer af dette problem, kan vi godt kalde os eksperter på området.

Vi pakker ikke bare Polystyrenen ind og tror det løser problemet. Det er der andre der gør, men hvis ilden så alligevel finder vej ind til problemet - Polystyrenen, så har I bare en skjult lunte, som stadig går hele vejen rundt om huset, om som har sammenhæng med tagkonstruktion og lofter, og så vandt man ikke mange sekunder før man er ligestillet, og ilden har bredt sig til hele boligen.

Nej, vi fjerner Polystyrenen, og montere en brandhæmmende isoleringsbatts. Ikke nok med det giver et noget mere brandsikkert hus, og giver nogle flere minutter til at komme ud, men de brandhæmmende isoleringsbatts isolerer faktisk også bedre end Polystyrenen, rent varme-tabs-mæssigt.

 

Og ikke kun på det praktiske har vi styr på det.

Vi har samarbejde med flere kommuner, så når vi har brandsikret jeres hus, indberetter vi det til kommunen, så jeres BBR bliver tilrettet, og det kedelige ”stempel” fjernet.

Altså med andre ord, skal du ikke foretage dig noget, andet end at booke os til brandsikringen af jeres udhæng, og så ordner vi resten.

 

 

Priser:

Brandsikring fra 785kr. pr. meter, alt inklusivt

 

Tillæg:

  • Malet underløbsbrædder, 10kr. pr. meter
  • karnap, 1.000kr.
unsplash