VI KAN DET HELE!

Tømrerfirmaet Buchwald ApS er et firma, som lægger en ære i at udføre opgaver professionelt og i høj kvalitet. Det betyder, at alle parter bliver fuldt tilfredse med både forløb og resultat.


Med flere samarbejdspartnere kan vi udgøre et helt team af professionelle håndværkere, ligesom vores samarbejde gør det muligt for os at udføre opgaver i alle størrelser.


Vores mantra er, at du som kunde får den allerbedste service på markedet og ikke mindst en god oplevelse.


I den forbindelse lægger vi stor vægt på en god dialog med kunden gennem hele processen. På den måde skabes klarhed og tryghed for alle parter.


Vi kommer også gerne forbi, så vi kan hilse på hinanden, aftale, hvad der skal gøres og ordnes, og se på, hvilke ønsker kunden måtte have.


Samtidig gennemgår vi projektet, så vi undgår uforudsete bump på vejen.


Herudover er Tømrerfirmaet Buchwald ApS også et af de få firmaer i landet, som tilbyder døgnservice. Det betyder, at vi kommer, hvis dit hus en dag skulle stå ufrivilligt åben efter en skade. Vi vil derefter lukke midlertidigt – uanset tidspunkt.


Tømrerfirmaet Buchwald ApS bruger kun godkendte kvalitetsmaterialer for at sikre det bedste resultat til vores kunder. Ved større byggerier og projekter kan der blive opkrævet et startbeløb til materialer.


Betaling af fakturer skal ske senest 8 dage efter fakturaens datering. Der vil blive pålagt et rykkergebyr på 1,5 % af totalbeløbet (mindst 100 kr.), hvis betalingen overskrides

DØGNSERVICE

Tømrerfirmaet Buchwald ApS er en af de få tømrere i Danmark som tilbyder døgnservice.

Det betyder at vi rykker ud, uanset tidspunkt, hvis dit hus en dag skulle stå ufrivilligt åben efter en skade. Vi vil udbedre midlertidigt og samtidig måle op hvis du efterfølgende ønsker reparation udført.

RING: 28 74 10 45

KOMPETENCER

Gulve

Vi bruger kun kvalitetsgulve – enten flydende eller opstrøget – som vi lægger efter alle kunstens regler


Lofter

Gips, træbeton, panel eller profil – valget er dit


Køkkener

Som autoriseret køkkenmontør monterer vi køkken, bryggers, skabsvægge og meget mere.


Vi bruger laser til nivellering og retninger, så alt kommer til at passe 100 procent sammen

Gips

Vi monterer gips i flere former: almindelig gips, brandgips, gulvgips, vindgips og vådrumsgips. Det foregår både på lofter, vægge og gulve – ude som inde.


Vinduer/Døre

Som salgsmontør for KPK Døre og Vinduer levere vi et kvalitetsprodukt med 10 års produktgaranti og konkurrencedygtige priser


Tagarbejde

Vi gør alt i tagarbejde og udskifter, ombygger og renoverer, hvad enten det drejer sig om tegl, eternit, stål eller pap.


Vi vejleder i, hvad der kan lade sig gøre, og hvad der vil passe bedst til huset. Vi udfører derefter arbejdet 100 procent professionelt.

Totalentreprise

v i   s t å r   f o r   d e t   h e l e . . .


Tømrerfirmaet Buchwald ApS kan også levere totale løsninger – såkaldte totalentrepriser – hvor vi står for samtlige håndværkere, der skal bruges, for eksempel i forbindelse med husbyggerier eller andre større projekter.


Det vil sige, at vi står for de elektrikere, tømrere og andre håndværkere, som skal bruges gennem processen. Vi samarbejder kun med professionelle håndværkere.